Bild
Nästa artikel

Fem svettiga dagar återstår

Pontus Duerlund
Nu är det äntligen Valencia tävlingen här och det är fem dagar som återstår innan vi sätter våra fötter på Spansk racing mark.
fem dagar återstår tills flyget tar mig till ett varmare ställe
Fem dagar återstår nu tills vi äntligen kommer tillbaka till Spanien och denna gången är det Valencia som står på schemat! Jag har länge väntat på detta ögonblick och jag kommer ge 110% för att nå pallen! mina mål är höga som sagt men inget är omöjligt speciellt inte på blött där jag vet att mina kort brukar vara lite bättre än andras. Men jag förväntar mig hårda fighter redan från depån och hela vägen runt jag förväntar mig även mycket närkontakt och riktig racing. Detta kommer vara ett perfekt äventyr och test för mig och jag är redan nu lite smått nervös inför denna tävling. Det ser jag som ett gott tecken på vad jag vill och skall göra! vad tror ni om Valencia ? kommer ja ha något att sätta emot de Spanska förarna ?

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.