Bild
Nästa artikel

CamoRacing Trackdays

Pontus Duerlund
Det börjar närma sig för årets två bandagar på Karlskoga och ännu finns det platser kvar för dom som vill åka lite hoj ihop!
Nu i sommar, närmare bestämt den 16e & 17e Juli så anordnar jag ihop med vårt crew en riktigt häftigt trackday-event under namnet Camo Racing på Karlskoga Motorstadion. Vi kommer självklart att ha ambulans på plats för förarnas säkerhet och även instruktörer på banan hela tiden för att se att allt rullar på. Alla förare har chansen att bli personligt coachad på banan i både praktik och teori helt utan extra kostnad av mig bland annat. Just för att du ska kunna bli en snabbare och säkrare förare på banan och få en bättre känsla på din cykeln om du även kör gata.
Vi kommer tillhandahålla däckservice så du har möjlighet att köpa och lägga om dina däck på plats samt erbjuda delar till hojen som till exempel; styre, ruta, fotpinnar, däckvärmare och mycket mer!
Utöver det så finns även möjligheten att fynda ny utrustning till rabatterade priser, behöver du nytt airbag-skinnställ eller bara nya handskar? Du som deltagare har då möjligheten att skaffa dig detta eller testa storlek på plats hos oss.
Efter en hel dags körning är det inte ovanligt att man vill sitta och snacka skit, prata om omkörningen man gjorde eller kanske första knä/armbågsskrapet. Därför bjuder vi in till en riktigt härlig bbq-buffé där vi serverar grillat och dryck.
Vi kommer även att dela ut en liten goodie bag till alla som väljer att köra med oss där ni bland annat kommer få tre gratis nummer hemskickade utav Sveriges bästa MC tiding BIKE.

Detta är endast ett urval av allt vi har att erbjuda under Camo Racing-trackdays och mer info & priser hittar du på hemsidan som till exempel fartgrupper osv.


Hoppas vi ses på banan och jag får chansen att coacha just dig runt en av mina favoritbanor!

PS. vissa grupper börjar bli fulla så skynda dig att boka så du inte går miste om sommarens roligaste dagar!

www.camoracing.com
Boka här:
https://www.camoracing.com/events/karlskoga-motorstadion-16-17-juli-fr-1300kr

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.