Bild
Nästa artikel

Albacete Dunlop Test

Pontus Duerlund
Två dagars testande från Albacete

Fyra månader sedan jag satt på en sån fantastisk motorcykel nu och det tog sin tid att komma tillbaka och tämja besten. 
Efter tre 30 minuters pass började jag känna mig hemma igen och tiderna började genast sjunka ju mer jag kom in i körningen. Nu var det även första riktiga testet med mitt nya Spanska team Bullit vilket var mycket spännande då vi jobbade på ett helt annat sätt med både körningen och cykelns chassi. Redan efter första dagen började cykeln att kännas bra och ju er jag åkte desto bättre känndes det. Avslutade min körning efter två dagars intensivt testande med 0,8 sekunder ifrån mitt personbästa som jag satte förra året under race. Detta kommer jag att slå under årets första race som går på Albacete sista helgen i Aprill. 

Dagens aktivitet har varit att beskåda den fantastiska staden Valencia samt Bullits Cykel affär som finns mitt i centrala Valencia. Ett koncept som inte liknar något annat och verkligen sticker ut ifrån det vanliga! kolla på min Faceook sida för mer information och bilder.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.