Bild
Nästa artikel

200 Bikeinlägg!

Pontus Duerlund
Firar 200 st inlägg här på Bike med hård träning och hemsida som snart är redo för att publiceras.

Med mitt inlägg som jag skriver nu så har jag lyckats att göra 200 st inlägg här på Bike.se vilket jag tycker är helt ok! 
med detta har jag firat dagen med lite intervall träning sammt ett bröst pass på gymmet. Gårdagens träning var betydligt hårdare och de känns verkligen idag. Ett 30 minuters spinning pass med följd utav 4000m löpning & 1000m rodd i fullt tempo. Morgondagens aktivitet blir först en hård dag på jobbet då vi skall gjuta en stor bottenplatta som jag sedan uppföljer med ett 45 minuters spinning pass och kanske något mer vi får se hur kroppen mår efter spinningen. Lördagen kommer bli full fart på cross cykeln och söndagen får jag lämna bort till morsdag. 

Har en hemsida som är 98% redo att visas upp men håller fortfarande på att finslipa det sista och få till all som jag vill vilket nästan verkar omöjligt ibland. Ingenting är omöjligt och dom sista pusselbitarna faller snart på plats och jag hoppas kunna pressentera den redan inför helgen! 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.