Bild
Nästa artikel

14:e placering och krasch

Pontus Duerlund
Dagens race har gått fint och jag lyckades ta hem ett race riktigt bra men gick tyvärr omkull i andra här kommer några ord
Race 1. Helt okej start från min sida men kunde helt klart varit bättre. Lyckades komma iväg på 17-18 placering och kämpade mig uppåt. Tog några varv att komma in i det högre tempot men jag gav allt och kämpade mig ikapp de främre förarna. Lyckades ta mig upp på en 14e placering och höll resterande bakom mig in i mål. Ett fantastiskt race och jag vart helt slut men nöjd med både min och teamets insats.

Race 2. Bättre start och var med på en 16 placering men tappade ner till 17e efter kurva tre in i kurva fyra. Lyckades kämpa mig framåt och tog tillbaka 16e placeringen och låg därefter ganska ensam. Tråkigt race från min sida då jag inte riktigt hade någon fight. Började jaga förarna framför och såg att jag kom närmare och närmare efter halva distansen var över. När sju varv återstod så gick jag tyvärr omkull och kunde inte rädda det, tappade totalt fästet ifrån bakhjulet mitt i sväng med varken gas eller broms från min sida.

Frågar man mig personligen tror jag det berodde på för hög asfalts temperatur, slitet däck och för skarp sväng från min sida. Inget att göra utan att ta lärdom utav händelsen och blicka framåt. Nu laddar vi om för nästa race på Valencia där jag kommer ge allt och kämpa för nya utmaningar och mål. Tack så otroligt mycket för all positiv support som ni gett mig under helgen! Ni har verkligen visat att ni är på min sida och pushat mina gränser till MAX det har hjälpt så keep it up!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.