Bild
Nästa artikel

Blogg: Team ISR Sweden – Det är vi!

Mozzberg
De vann inte VM 1981, så därför tänker vi vinna EM 2019! Och vi börjar NU!
Kjelle Watz och ISR-Kawan! Snyggt!
Fräsigt intro till BIKE-artikeln 1981!
SNYGG tank!
Nu är det dags, nu vinner vi!

Team ISR Sweden! Det är vi!
Thomas Grandell på Spinnin Wheel ringde mig i september i fjol. Eller så var det jag som ringde honom??? Nåväl, Thomas sa att "Jo Magnus, ISR Kawan som Kjelle Watz och Peppe Sjöström körde Endurance VM med 1981 står här i mitt garage. Ska inte vi ta och vinna Classic Endurance EM med den?" Lysande ide tyckte jag, och började läsa reglerna. 
Kom på att vi borde vara tre förare, så jag ringde Jan Greven, och han hängde på direkt! Kjelle och Fredde Watz började bygga fjädring, Moto Speed började samla hästar som de spärrade in i en 1200-kubiks cylinderblock och Acke Rising svarvar bromsok! Själv är jag PR-ansvarig! Med ett sådant gäng, vad kan gå fel?
Kolla in bilderna från reportaget i BIKE 1981; visst är bajken (och Kjelle) snygg! Kolla in tanken! Nu gick det ju inte alltid så bra för Kjelle och Peppe då 1981, det fanns liksom inte tid att prova ut maskinen ordentligt, och de vann de inte VM. Och därför blev det den rubrik det blev; "Den var värd ett bättre öde!"
Och nu ska den få det, nu ska vi vinna! Första tävlingen går på Donington 12-13 maj, och sedan blir det Spa-Francorchamps i Juli! Sååå himla kul!

Kommentarer

#1
2018-04-16 15:08

Fan vad kul. Lycka till. Francorchamps ger Joe Bar -vibbar.
ISR:en minns jag. Läckert reportage i rebell-bike i mitten av 80 talet - en harris och en martin vill jag minnas. ISR:en tveklöst ballast.

#2
2018-04-16 16:23

"Viggen", ljudet ur Devil-megafonen glömmer man aldrig. Kan ni trycka om sponsor-dekalerna? Min försvann för länge sen...
Jag följer CRMC noga och har en VFR -87 i verkstan som blir i endurance-stuk, risigt skick men går som ett skott.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.