Bild
Nästa artikel

Blogg: Jag och Agostini åker till Phillip Island nästa vecka!

Mozzberg
Giacomo Agostini tar med sig 4 MV Augusta till Phillip Island; då är det svårt att stå emot.... Så jag sticker dit!!!! Jag är BIKE:s utsände!
Steve Martin på sin 1294 Katana är ruskigt snabb på PI!
Giacomo Agostini kommer med 4 MV Augusta.
Colin Edwards kör Suzuki XR69.
Jeremy McWilliams kör för UK.
Michael Rutter behöver ingen presentation...
Jeremy McWilliams, Michael Rutter, Dan Linfoot, Lee Johnston och Peter Hickman för England, Trow Corser och Cameron Donald för Australien, Colin Edwards, Jake Zemke och Jason Pridmore för USA och en drös Nya Zeeländare kör Island Classic, en landskamp mellan USA, England, Australien och NZ. Helt lysande! Och vilka hojar de kör; en drös TZ500 och 750, Suzuki Katana på 1300 cc och Suzuki XR69. Coolt!
Och så har vi ju anledningen till att jag fått press-ackreditering som BIKE:s utsände, Sveriges Hasse Gustavsson som kör sin Ducati 750 utrustad med motor från VeeTwo. Riktigt kul. Hasse satte ramen på båten för en månad sedan, och själv flög han ned för ett par dagar sedan för att på plats montera en av VeeTwo:s hetaste Ducce-spisar. Fräsigt. HAsse kör i Post-Classics för hojar fram till -72.
Själv flyger jag in på lördag morgon för en fantasitsk helg på fantastisk mark; Phillip Island!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.