Bild
Nästa artikel

Blogg: IRS-teamet samlades på Sviestad!!!

Mozzberg
Det var en fin lördag på Sviestad i lördags! Spinnin Wheel-Thomas Grandell plckade ner ISR-Kawan till Sviestad för att teamet skulle få testa!
Thomas Grandell, Kjelle Watz och MOZZ!
Gick det fort? SÅKLART, generatorkåpskrap säger allt!
Och jeklar vad den går!!! Mozzys 600-Yamma är slö i jämförelse (rakt fram i alla fall!) och det ville gärna gå på bakan ut på rakan! Riktigt skapligt snabb i reaktionerna var den också; styrde in fint i kurvorna. Detta blir bra! Thomas var snabb, körde 1.02,5 vilket är riktigt bra. Själv var jag två sekunder långsammare, men 1.04 med marginal känns bra! 
Riktigt trevligt blev det när hojens ursprunglige pilot Kjelle Watz dök upp; Kawan riktigt mös och ställde villigt upp för ett fotografi! Härligt!
På onsdag sticker vi mot Donington där vi rejsar nästa helg. Då ansluter Jan Greven och teamet blir fulltaligt! COOLT!!!

Kommentarer

#1
2018-05-07 23:54

Jag är nästan säker på att den hade 16"fram/18"bak i Bikes bildreportage från 85 - eller när det var. Tycker gaffeln ser flackare ut nu. Den hade också en omsvetsad generatorkåpa (apropå nerlägg) - en "platta" med en rörände för att rymma vevtappen (antog jag då - och nu).

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.