Bild
Nästa artikel

Life is good... :-)

Matti Tepsa
Life is good... :-)

Sitter just nu på en strand i Norge, Dammen och skriver av mig.

Nedanför mig är den en äldre herre som flyger med sin radiostyrda flygplan och själv har jag två dagar navelpill framför mig innan nästa jobb på tisdag just här i Drammen. Detta är avkopplande! :-)

Känns som en välförtjänt semester efter en helt vansinnig jobb period hemma i Sverige. Shower, långfilmsinspelning, Bike tester och allt runt omkring.

Körde show på Skien flygfält där Vegvesen (motsvarande vägverket i Sverige) hade en avrostningskurs för motorcyklister igår här i Norge.  Norge är ett härligt land att köra shower i. Bra folk att jobba med och publiken är suverän. Grym natur och landskap att bila genom. Inte för att det är något fel på att köra hemma i Sverige inför publik! ;-)

Körde även en uppvisningstävling mot Pål Anders Ullevåseter och Asbjörn Sletholt på minicrossar runt en speedway bana. Lyckades kamma hem en 2a plats bakom Ullevålseter! :-P

På tisdag ska vi spela in ett inslag till en stor tv program här i Norge. Återkommer mer om den för nu ska jag försöka lära mig redigera film från mina nya GoPro hjälmkameror. Håll koll på YouTube under sommaren efter filmer från showerna och annat bus!

/En snart utvilad Matti


Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.