Bild
Nästa artikel

Hänt en del från sist!

Lukas Bäckström

Ja jag har varit väldigt dålig på att uppdatera här! Men nu är det ändringar på det!! Det har hänt en del sen sist jag uppdaterade här. Jag har dels börjat jobba på City Arenan i Göteborg, där jag hyr ut gokartar! Det är nästan därför jag inte har hunnit med detta... jobbar rätt mycket nu, men det är ju bara hur bra som helst att tjäna extra pengar! 

Jag har hållit hus i Göteborg sen skolavslutningen så jag har varit där ett tag nu och jag kommer även fortsätta att vara där ett tag till. Jag har hunnit med att jobba en massa, gått på Liseberg med min syster, träffat as gött folk uppe i Göteborg, fixa lite med hojen inför bikeweek!!! Sen var Monster Energy på jobbet och körde drifting på TTA banan! Det var asgrymt!! Jag fick även chansen att åka med en riktig drifting bil, och jag säger bara.. fyyfaan vad den gick bra!!

Så nu är det bara att ladda inför Bikeweek som kommer bli helt grymt bra! Ses vi där kanske? ;)

Peace out!

Lukas Bäckström

www.Lukasbackstrom.se

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.