Bild
Nästa artikel

SM Helgen På Svista Slutade Bra!

Jesper Pellijeff
I Torsdags åkte vi till Linköping och ställde upp oss bland goda vänner inför träning och helgens SM del tävlingar på Sviesta banan. På fredagen kom jag ner i bra träningstider och hojen kändes bra. Lördags kvalet gick väl inte som jag hade hoppats på i regn eller upp torkande men,

inför Racet fokuserade jag ordentligt. Kände mig taggad och fick några vitsord av Mats Nilsson straxt före det var dags att åka ut.

Startade på 10:e placering och fick en hyfsad bra start och började köra upp mig, inom kort var jag i topp. Då bröts Racet för Wet Race. Regnet uteblev och det var dags för omstart igen från samma placering. Även den starten gick bra och jag tog mig upp i toppen igen ganska fort. Fightades varv efter varv om att behålla ledningen, vi var två i topp om att fightas om första platsen och varvningarna kom fort.

Men jag lyckades och det var en härlig känsla över mållinjen! Yes äntligen seger för mig och Team CaWalli!

Kändes bra under prisutdelningen och efteråt träffades vi i CaWalli tältet. Tack alla ni som hejade på mig under Racet och även ett tack till Bike Redaktörerna och Actionpics som var på plats. 

På söndagen kvalade jag in till pole och hade ledningen in i första kurvan och bra många varv, blev sen omkörd och hade inte samma flyt i omkörningarna och när jag närmade mig bromsade jag alldeles för sent, samtidigt som jag räddade upp det blev jag omkörd av trean. Nu var det bara att gasa och göra mitt yttersta och inom kort var jag uppe på en andra plats igen med en större lucka bakåt över mållinjen. Helt nöjd är inte en vinnarskalle som jag men det var mer än okej.

Summan av helgen var : GRYM! Två bra race som resultera i en första och en andra plats, hojen funkade kanon. Hade också skoj med mina vänner, vi tog cyklar och skateboard på kvällen för att äta tillsammans utanför banan o firade. Trevligt besök och stöd under helgen. Ett stort tack till er som gör min körning möjlig genom att profilera er med mig!!

Hälsningar Jesper Pellijeff  Team CaWalli.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.