Bild
Nästa artikel

Scandinavian Open/SM Vinst !!!

Jesper Pellijeff
Kvalade in pole till lördagens 125 GP Race med bra marginal till övriga förare. Racet blev i spö regn och var laddad inför utmaningen att greja det med regn däck och var bestämd att snabbt förstå mig på däckens/hojens egenskaper i blött. Nu var det tredje gången med regndäck för min del..

Det kändes kanon och jag tog mig upp i ledning och fightades rejält om första platsen med en lucka ner till de andra. När det var fyra varv kvar avbröt jag och åkte in i pitlane eftersom motorn gick alldeles för kallt, för mycket. Tejpen på kylarn hade lossnat av allt regn. Passade också på att torka visiret sen körde jag ut igen och körde om några och slutade som sjua. Nöjd är jag inte eftersom vinsten, pall plats fanns i sikte men det är som det är och nästa gång fightas jag nog även om tempratren försvinner och tills det händer mer grejer med hojen och tvingas avbryta.. 

  Kval 2 Körde ut och vi hade bestämt att jag skulle sätta en bra kval tid så tidigt som möjligt och det gjorde jag och åkte in och hojen togs till vågen. Sen körde jag ut på en annan hoj för att få varv i ryggen men kom till tredje kurvan och fick en rejäl highsider... Den kändes!! Det rödflaggades direkt tydligen o ambulansen var snabt på plats. Jag blev liggandes en stund men kom sen upp på benen in i ambulansen. Tack allhopa för att ni arbetade så proffsigt! Kände mig osäker om jag skulle greja Racet men var bestämd att testa, hade bra ont i höften, ljumsken men mamma och Camilla gav mig smärtstillande salva..   Race 2 Startade pole och fick till starten bäst men hade svårt att få upp benet, växla så in i första böj låg jag trea men körde upp mig till ledning fort och för varje varv skapade jag mer och mer lucka och varvningarna flöt på. Behöll ledningen genom hela Racet, slog av lite mot slutet av varven och det kändes skönt för kroppen att inte behöva krypa ihop..   Kom i mål med över 11 sekunders marginal och det kändes bra. VINST Yes!!   Mormor fyllde år och satt på läktaren och grinade av lycka, så det blev en present och tack för att ni var där.. Ett stort tack till mitt Team, Håkan, alla som hejade på mig under Racen och för allt roligt vi haft i depån under Bike week och tävlingarna och till alla er som gör min Racing möjlig- tack vi fick en vinst!!   Mike Luff, Karlskoga Motorförening, (min hemma banan) Ni är grymma, tack för vinst pengarna och alla funktionärer,tävlingsledning och kommentatorerna tack! Hoppas vi ses snart igen. Är redan körsugen.   Hälsningar Jesper Pellijeff Team CaWalli

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.