Bild
Nästa artikel

RedBull MotoGP Rookies Cup Selection!! Yes!

Jesper Pellijeff
Resan är bokad och snart åker vi till Spanien där jag ska vara med i uttagningen för RedBull MotoGP Rookies Cup 2013. Detta är något jag verkligen ser fram emot och är jag är tacksam för möjligheten och utmaningen att kunna visa vem jag är som förare. Thanks!

Förra året hade jag äran att vara guest driver i uttagningen "Road to Rookies Cup" då utan chans att kvalificera mig för en plats, men i år ser möjligheterna annorlunda ut för mig och jag är riktigt laddad, glad och tacksam över att få chansen. Det ska bli grymt skoj!

Uttagningen kommer att hållas på Monteblanco circuit, en bana som verkar vara en spännande bana med många kör möjligheter. Det blir en upplevelse i sig. Det är jätte många som har annsökt och det är en ära i sig att få den här chansen som förare.

Ett stort tack till alla som stöttar mig och min körning, det här är kanon! Uttagningen är den 9/10- 11 men inskrivningen är dagen före, så vi flyger ner några dagar tidigare och Håkan. O följer också självklart med.

Hälsningar Jesper Pellijeff

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.