Bild
Nästa artikel

Bandagar och testkörning och helt klart taggad inför SM Karlskoga!

Jesper Pellijeff
Actionpics hade sina sista bandagar för den här säsongen nyligen och det var nice att vara på plats. Lillan hade bakat en kladdkaka åt mig för min senaste vinst i Karlskoga. Schysst och gott, tackar! De bjöd också på avslutnings middag tillsammans med alla funktionärer som ställt upp under säsongen, tack! Kommer helt klart sakna många av er, vi kanske borde fixa vinter Racing.

Körningen kändes super, jag hade fått en ny fjäder i hojen så det blev person bästa i tider och jag hade skoj som vanligt. Har också testat en gatu hoj och körningen gick kanon, lite bakhjul..

Har inte varit helt kry men har försökt vara i skolan ändå för närvaro och "diagnos tester" som vi haft under veckan men under lektionen igår blev min Iphone stulen, det sög.. 

Nu till helgen körs sista SM deltävlingen i Karlskoga och det ser jag fram emot och jag hoppas att ni kommer och kollar/hejar!! Är inte helt nöjd med placeringen som nu trea i det Svenska Mästerskapet men jag/vi hoppas slippa fler tekniska problem och laddar för ett super Race. Min mekaniker Håkan.O gör sitt yttersta och han är grym.

Säsongen slutar inte i Karlskoga/SM för min del utan det blir lite mer körning utomlands vilket jag är glad för men mer om det sen.. Ett stort tack till mina sponsorer som följer och stöttar mig under min körning och vill också tacka min Mekaniker/Teamet, nu laddar vi för helgen!! Allihopa, kom gärna förbi och säg hej!

Suberbike har körning i Knutstorp till helgen,lite trist att det inte är samma bana men lycka till!

Hälsningar Jesper Pellijeff Team CaWalli

 

 

 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.