Bild
Nästa artikel

Svenska Endurance Cupen

Jesper Hubner
Imorgon är det äntligen dags att gasa lite igen, denna gången på Karlskoga Motorstadion när deltävling 4 i SEC tar plats!
Kraschen i Falkenberg som gav mig en ny sandlåda hemma på tomten :-)
Full fart med lastning och det sista fixet, de är hur min förmiddag ser ut hemma i garaget. Under eftermiddagen rullar jag och två kompisar upp till Karlskoga för att lasta ur och göra klart allt inför morgondagens 6 tim lopp.
Teamkollega Morgan har legat i hårt dom senaste veckorna och fixat med både teamkläder, enhetliga kåpor, fotograf & kock m.m. Så det är inget snack lm vilka som kommer se fränast ut på banan :-)

Tanken är att få några kvalitets varv och testa lite olika bitar på chassi och elektronik för att ha lite data i ryggen till nästa helg då Nordiska Mästerskapen går på samma banan!
Jag har inte heller åkt någon hoj sedan kraschen för 2 veckor sedan i Falkenberg så det börjar bli dags.

Det är lite komiskt hur en sånn ”löjlig” liten krasch kan skapa så mycket jobb för att få allt och lira igen. Men nu är sakerna ihop och genomgångna :-D

Så har ni inget viktigt planerat på Söndag så rekommenderar jag starkt att ta en sväng förbi Karlskoga och hejja fram oss i Superbike Endurance Team till förhoppningsvis en ny seger!

/ Jesper #98

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.