Bild
Nästa artikel

Sponsorträff & sista racet för året!

Jesper Hubner
Fullt upp dom senaste dagarna med att få ordning på hoj osv efter SM Finalen!
Fotocred till Fredrik Eklöf
På plats hos AM Event
Framdäcket efter 1 timma i upptorkande :-P
Börjar bli en vana efter denna säsongen att alltid ha fullt upp med att få ordning på motorcykeln och allt omkring efter varje racehelg :-P var lättare förr när man kunde låta grejorna stå en vecka eller två!

Hur som så hade min sponsor AM Event ett företagsevent i Fredags ihop med Tarmo Stunt för Samuelsson Entreprenad som är en av de större gräventreprenörerna i Norrköping. Självklart ställde man upp på de med att vara lite instruktör för diverse aktiviteter. Fränt att också träffa Tarmo som då är såkallad stuntman vilket innebär att han ligger bakom olika stunt i filmer. Det kan vara allt ifrån skottlossningar till folk som brinner oc blir påkörda utav bilar!?! Bl.a. har han en utav sina senaste filmer på bio just nu som heter Den blomstertid nu kommer.
Eventet gick kanon och alla verkade nöjda, så det vart raka vägen hem till sängen då det väntades Endurance dagen där på.

Upp tidigt (ni hör ju hur slitigt det är att va räcerförare ibland) och åka mot Linköping. Regnet öste ner och det var bara till att börja kränga däck samtidigt som man skulle försöka vakna till!

Lyckades kvala in vårat lag på 2a plats ganska bekvämt utan några risktaganden.
Racestarten gick klockrent och vi hade närmre 15sek ledning efter ca 10 varv när racet blev rödflaggat pga strömavbrott hos tidtagningen.. Omstarten vart inte lika bra men vi tog oss upp till ledning bara efter något varv och ökade ifrån. Hade sedan efter någon timma in i racet närmre 2 varvs ledning och det kan man ju tycka låter kanon :-) MEN nu är detta långlopp och minsta misstag bli avgörande. Tyvärr var detta inte våran dag och efter en rejäl krasch för Mojja så vart serievinsten utom räckhåll. Vi kommer tillbaka starkare nästa år och just nu hoppas vi bara att Mojja kryar på sig fort så vi kan börja gasa igen!!


Så nu sitter jag här i garaget igen och ska hitta lite motivation till att göra ordning hojen inför ytterligare ett event på Onsdag kväll med AM Event och Tarmo Stunt! :-)

Tills vidare/
Jesper #98

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.