Bild
Nästa artikel

SM deltävling 1 och 2 - racerapport

Jesper Hubner
3e plats på Lördagen, 4e plats på Söndagen. Hur går tankarna nu efter denna racehelg?

Då var säsongen 2017 igång på riktigt och vi har redan avklarat 1/4 utan SM kalenderns deltävlingar.
Inför helgen och under Fredagens träningar hade vi ingen bra känsla i hojen och körningen över huvud taget. Det gick långsamt och tungt att köra, fanns inget som egentligen gick som vi ville.
Det var en lagom tråkig start även på lördagen där jag åter igen inte hade någon bra känsla i hojen och kval positionen vart inte bättre än 11e plats. Ut till race hade vi åter igen ändrat om hojen helt och hållet med hjälp från Christoffer Bergman. Denna gången kändes det direkt att vi gått åt rätt håll och plötsligt började hojen bli "körbar". Racet slutade med en 3e plats efter en bra fight med 2 andra förare.

Söndag och sista chansen att nå ett tillfredställande resultat. Kvalet gick under blöta förhållanden där en 2a plats till startgridden blev resultatet. Helt okej för att vara första gången på regn i år.
Racet vart dock inte som planerat och är bara en stor besvikelse. 4e plats vart resultatet men med motgångar kommer även framgångar! :-)

Stort tack till alla som vart med och stöttat mig under helgen samt ett stort tack till teamet och mina sponorer som gör det möjligt!

Nu är vi tillbaka i vardagen som innebär långa härliga dagar i grävmaskinen!

Klart slut /Jesper #98
 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.