Bild
Nästa artikel

SM #3 & #4

Jesper Hubner
I helgen bjöds det på strålande sol och ca 30 grader i luften!
Foto: YTS
Foto: wastegate.se
Foto: Leif Daremo

Då var ytterligare en racehelg skrivet till historieböckerna. Fredagsträning och 3 pass totalt gick under full kontroll, en anings dåligt tempo men det är sen gammalt att jag har svårt för det sista lilla i träningar.

 

Lördag förmiddag och kval. Hade en bra känsla i hojen men inte riktigt de flytet som jag behövde för att sätta ett hyfsat varv. 4e startruta vart det och en kass start på racet. Tror jag var nere runt 6e plats och vände. Kämpade på med en ensam 4e plats då det var både långt fram och bak till övriga förare. Kom dock i mål som 3a till slut efter att teamkollegan gått omkull.

 

Söndag och nytt kval. Saknade under lördagsracet en go känsla i fästet vak efter ett par varv så vi gjorde en del omändringar inför Söndagens kval. Känslan var bättre men varvtiderna var den samma. 4e startruta idag också men denna gången med bra släpp från linjen. Kommer direkt upp på 3e plats och hänger på dom 2 framförvarande. Bjuder även upp till lite dans men efter att ha stressat däcken lite mycket så kunde jag bara hålla tempo i 6-8 varv vilket gjorde att jag fick nöja mig med att bevaka min 3e plats.

 

Allt som allt en helt okej race helg! Ligger nu 4a i mästerskapet, bara några poäng upp till 3e platsen som teamkollegan har för tillfället!

 

STORT TACK till alla som kom och stöttade mig under helgen! Ni är guld värda.

Och ett speciellt stort till mina mekaniker och sponsorer! Utan er vore det inte möjligt.


 

#maskinutbildningnu

#norrköpingsotning

#biketech 

#investmentgruppen

#swedishraceparts

#bike

#swegon

#mhentreprenad

#däckcenter 

#däckpartner 

#allel

#landhsel

#sliponbutiken

#dunlop 

#yamahar1 

#jesperhubnerracing #jh98

 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.