Bild
Nästa artikel

The ROCKSTAR is back!

Jesper Hubner
2 utav 5 race körda utav Scandinavian Open denna helg på Karlskoga Motorstadion

Skadar ju inte att skriva rubriken igen eftersom att  The ROCKSTAR is back ;-)
Det finns mycket kvar att jobba på men shit så skönt det känns att få krama om gasrullen igen på riktigt!

Race 1, Lördag: 4e plats
Hade bra flyt i början utav racet men rappade en del på ledarklungan och tog ut mig själv ganska snabbt då fysiken skulle behöva sig en tillsyn. Lyckades hur som helst hålla de 2 bakomvarande förarna bakom mig ända in i mål. Jag åker ju även nu mera Dunlop vilket är ett fantastiskt fint däck med stor potential, men vi behöver mer tid att lära oss när, hur och var de olika gummiblandningarna passar
bäst vilket vi missade lite på bakdäcket med tanke på den varma asfalten.

Race 2, Söndag: 3a

Gjorde förmodligen min karriärs sämsta start ifrån 7e startruta och tror inte jag var iväg inom topp 10 ens. Hornen växte ut direkt och jag började plocka placeringar. Hade även lite flyt att jag mot slutet av det 20 varv långa racet fick en lucka både framåt och bakåt vilket gjorde att jag kunde åka med säkerhet in i mål.

Stort tack till alla som hjälper och stöttar mig, och ett lite extra tack till grabbarna på Biketech och min familj för all hjälp i depån samt till Sliponbutiken.se som har fixat så att vi slipper bekymmer med ljudkraven! :-)

- Leikon
- Allel
- Swegon
- Hestra Plattan
- Mc Montörerna
- Däckcenter
- MH entreprenad 
- Häv & Gräv

Imorgon väntas det en lugn dag med lite fix på hojen, och om vädret tillåter så blir det nog lite träning också! Ni kommer även att hitta mig vid BIKE tältet utanför Pit stop café där jag delar med mig av tips och trix för er som är intresserade :-)

Ha de gott!
/Jesper #98

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.