Bild
Nästa artikel

Ny start mitt i säsong!

Jesper Hubner
Efter en rörig start på säsongen så kan jag i dag tillsammans med Yamaha Team Sweden presentera en mycket glädjande nyhet!
Skulle vilja börja med att tack alla som gör denna satsning möjlig! Utan er skulle vi inte stå här idag:
- Leikon
- All El
- Däckcenter
- MH Entreprenad
- Biketech
- Häv & Gräv
- YP yrkes & profil
- Swegon
- Mc Montörerna
- BIKE
- Hestra Plattan

Såhär lyder resterande av säsongen :-)

Hej YTS fans.
Yamaha Team Sweden (YTS) har fått en fantastisk start i år i Superbike klassen där båda YTS förarna slås om SM Titeln samt i ST600 leder vi oxå serien efter två omgångar. 
Men YTS tittar redan framåt och har tagit beslutet att starta tillsammans med våra partners ett satellit team. Tanken med satellit team är att yngre talanger ska kunna komma fram och sen få en kortare/snabbare väg ut sen till Europa. I år har valt redan talangfulla Jesper Hubner in i "blåa familjen" som YTS satellit förare. Tanken är att Jesper i år ska få lära sig köra Yamaha R1 , testa Dunlop däck som vi kör med. Målet är att han ska köra någon tävling i år när han känner sig redo. 


Team chefen Martin Romanowski och Yamaha Sverige önskar Jesper välkommen och vi önskar honom all lycka... 

Martin Romanowski 
Yamaha Team Sweden SBK.


Efter en mycket rörig start på säsongen så kan jag idag tillsammans med YTS, Yamaha Team Sweden presentera en mycket glädjande nyhet! Inom kort kommer jag att vara tillbaka på sadeln, denna gången på en Yamaha R1 körandes för det officiella Yamaha teamet i Sverige som deras satellit förare.
Det känns oerhört kul och jag har blivit väl bemött utav teamchef Martin Romanowski samt de redan befintliga förare i teamet. 
Jag ser en stor utvecklings möjlighet för min del genom att gå med i YTS då förarna har stor erfarenhet och teamet överlag styrs på ett proffesionellt sätt. 
Vart och när vi kommer att köra i år återstår fortfarande att se men förhoppningsvis är vi på banan inom kort! 

Jesper Hubner #98
YTS Satellit Team.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.