Bild
Nästa artikel

Nedräkningen har börjat!

Jesper Hubner
Om 7 dager vid denna tidpunkt sitter äntligen på hojen igen och har förmodligen lagt några varv runt Almeria banan redan :-)

Hur fränt kommer det inte bli tror ni? Efter att inte kört hoj sedan månadsskiftet juli/augusti så är det äntligen snart dags igen! Lördag morgon går flyget ner till Alicante för vidare transport till Almeria där de  första 3 av totalt 7 dagars test börjar. Huvudfokus kommer där att ligga på att hitta rätt i körningen igen, samt lära mig hur den nya elektroniken på r1an fungerar med hjälp av gurun Marthy som kan dessa hojar på sina fem fingrar!

Vidare bär det sen av till Cartagena efter några dagars vila och vi har där 4 dagars körning som förhoppningsvis kommer att gå till och finslipa på alla små detaljer för att få en bra grundinställning på hojen.

Under hela testet kommer även min huvudmekaniker Håkan att vara med samt till Cartagenatestet så kommer farsan och min andra mekaniker Emil att vara på plats vilket känns väldigt tryggt! Vi får hoppas på skapligt väder även om jag själv tycker det är kul när det gråter från molnen ;-)

Bjuder på några bilder ifrån Mc-Mässan som var i Norrköping och så får jag passa på att tacka alla som kom dit! Vill även passa på att välkomna Däckpartner/Däckcenter i Norrköping samt Swegon som båda har vart med mig sen starten av min roadracing karriär :-D

Tills Vidare!
/ Jesper #98

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.