Bild
Nästa artikel

Bästa Fredagen på länge!

Jesper Hubner

Hej på er!

Tänkte dra en liten uppdatering om vad som händer och sker nu när säsongen åter igen drar igång för fullt.

Hämtade för ett par veckor sedan en sprillans ny R1a från MC Montörerna i Norrköping som har gått in som samarbetspartner under resterande 2017.
Hojen började plockas isär för fullt under några kvällar men pga väldigt mycket jobb för tillfället så har skruvandet hamnat lite efter. Nu börjar det dock ramla in en hel del saker till hojen och byggnationen har återupptagits för fullt!

Var nyss och hämtade hojen hos Biketech i Norrköping som hjälper mig med i stort sätt allt jag behöver hjälp med, vilket denna gången innebar på montering utav det nya elsystemet, vilket dom fixade innan jag han dricka upp koppen med kaffe :-)

Så nu är Fredagen räddad, fullt ös i garaget med att plocka ihop så mycket det går och förhoppningsvis är vi på banan (för första gången sedan SM premiären i Anderstorp) till kommande Fredag då det är en hel dags körning på Sviestad!

Sålänge, ha det bäst!
/Jesper #98

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.