Bild
Nästa artikel

7 days out

Jesper Hubner
Ja om 7 dagar då står jag där på startgridden, 1ans växel ligger i och dragläget på kopplingen är där det ska vara!
Blid från testerna nere i Almeria, Spanien.
Tanken var att redan nu i helgen ha klrt ett sista test på Anderstorp Raceway inför nästa helgs SM premiär. Men så vart det Ikke efter strul med kommunen för banägaren. Jag har där med inte kört en meter på hojen sedan Spanien resan i Mars och hoppas nu på att få några bra kvällar på andra banor innan det drar igång på allvar.

Det har vart ganska tyst från min sida här på bloggen efter Spanien. Kort och gott så var det en kanonresa som vanligt med Sundby Racing, men pga en framgaffel som var ”ur funktion” så vart inte dessa tester vad vi hade hoppats på. Jag har efter de jobbat för fullt med att plocka ner hojen och lämna iväg alla prylar som kan tänkas behöva servas eller bytas ut samt se till så att alla saker runt omkring är i ordning till premiären då det värsta jag vet är att börja göra saker med tex motorcykeln när man väl är på plats.

I dagsläget inväntar jag några få leveranser för att få hojen i bra skick innan vi beger oss ut på banan igen.

stay tuned
/Jesper #98

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.