Bild
Nästa artikel

Race Brno

Christoffer Bergman

Tjenna,

 

Då var race helgen över. Men snart dags igen. 

 

Var hemma i Säffle ganska sent igår och idag har jag tillbringat dagen i Karlskoga tillsammans med Bike, tanken var att jag skulle varit instruktör men de flesta passen regnade bort. Åker dit i morgon igen för att vara med i Sveriges radio och förhoppningsvis kanske jag kan åka lite hoj också :D

 

Racerapport: 

 

Tyvärr blev det regn race denna gången, vilket jag inte hade hoppats på.

Inledningen på racet gick kanon, Staring som tog starten ryckte till sig en liten lucka dock, men jag låg på pallplats större delen av racet, men mot slutet tappade jag alldeles för mycket mot de andra och jag tog målflagg som 7:a och kunde därmed behålla 8:e platsen i totalen.

 

Ofta är regn en fördel för mig men denna gången funkade det tyvärr inte riktigt. Det är synd eftersom jag och teamet haft en, i övrigt, mycket bra helg. Jag är dock nöjd med att återigen vara topp 10. Jag ser redan fram emot racet på Silverstone om två veckor!

 

//Christoffer

 

www.Chris71.com

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.