Bild
Nästa artikel

Vilken satans uppförsbacke......

Vilken satans uppförsbacke
Det har varit uppför en längre tid nu, men idag kom äntligen de efterlängtade delarna till min BMW HP4 efter påkörningen som jag råkade ut för i SM premiären på Gelleråsen. Trodde mig se krönet och fick en känsla av att det börjar plana ut och bli lättare igen. Dessvärre var det ännu en hallucination! Eländet fortsätter........

Som om det inte tog nog på krafterna att bli sittandes på läktaren i SM premiären och illamåendes titta på den underbara racingen som erjöds, men som jag inte kunde vara delaktig i, så verkar det inte vara någon ände på missären. 
Tydligen har jag retat upp ett antal Gudar för detta är löjligt irriterande och frustrationen bara ökar.

Inte nog med att det blev en jävligt dyr krasch! Delarna dök inte upp innan den andra SM tävlingen så även det byggde vidare på endorfinnivån i kroppen utan att kunna få utlopp för detta.
Så även denna tävling fick jag snällt stå på sidan och läsa om mina konkurrenters framfart och succeer. Kul för dem, inte för mig! Jag vill ju inget hellre än att vara del utav det hela och fightas där ute.

Idag då när delarna kom och jag full av förväntan kastade mig i bilen för att hämta dem och dyrt lösa ut dem så kändes det ändå som att allt var på väg åt rätt håll. 
Några kaffekoppar på Bike Trollhättan och trevliga samtal först med all trevlig personal som jobbar där och sedan snabbt hemåt igen.

Väl hemma tänkte jag att jag börjar med det lättaste först. På med ny kåpa till högersidan av motorn, den som sitter för kamkedjestyrning mm. Lätt och snabbt jobb! 
Haha, det var det inte. Kåpan passade inte! Suck! Fel kåpa tänkte jag och kollade genast upp mot den gamla. 
Alla siffror stämde! Aj, ont i magen och fram med skjutmåttet för att mäta lite. 
Det jag inte ville konstatera var just det jag fick konstaterat svart på vitt! En satans axel till kamdrivningen har ändrat sig över 2 mm.
Suck igen! 

Bara att konstatera att uppförsbacken inte var slut. Det var bara branten som tilltog. 
Så istället för att ikväll få ihop hojen för en efterlängtad provtur så blir det äckligt fotbolls VM på TV för att stilla nerverna något.
Sedan blir det väl bara till att få någon till att hjälpa till med att lyfta ur motorn och riva isär eländet.

Ha en underbar vecka alla glada läsare.

Mvh
Christer Miinin
Er testförare och tävlingsförare ( försöker iaf )
 

Kommentarer

#1
2014-06-19 21:08

Neeej vad tusan :(

Finns det någon vänlig själ som kan hjälpa i racerförare i nöd?

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.