Bild
Nästa artikel

SM premiär - Anderstorp

Aurore Milton #24
Helgens racerapport
Hej allihopa! 

Racerapport från helgen kommer här!

 Lördag: Kval- under fredagens träningar så fanns det ett fokus,  att hitta känslan. den kom äntligen lite under kvalet. Dock så kom jag in på en 19:e startruta så en del som fattas. 

Race- gjorde en väldigt dålig start och kom iväg typ sist. Men känslan av att äntligen få vara ute på ett race tog över, det var ju nästan ett år sedan sist. Och ännu mer känsla för körningen kom, jag hade riktigt kul därute. Visst tiderna sitter inte riktigt men från mitt perspektiv gjordes det framsteg. Jag kom i mål på en 11:e plats med roliga ikappkörningar under racet! 

Söndag: Kval- regn- inte kört regn sedan Spanien förra året då jag kraschade. Så det var verkligen på tiden. Första kurvan höll jag dock på att halka omkull som en tallrik kräm. Vilket gjorde att det tog ett tag att hitta förtroende. Tillslut blev det en 14:e plats till eftermiddagens race,  och sista varvet kändes det väldigt mycket bättre än det första!

Race- gjorde en riktigt bra start, och efter gårdagens race så hade jag verkligen sett fram emot körningen. Dock kändes min motorcykel inte alls samma sak,  något uppstod i motorn. Vad som har hänt återstår att se i veckan.
Jaja det är detta som vi kallar racing! Hoppas på en snabb och relativt "ekonomivänlig" lösning så att jag kan komma upp på hojen så fort som möjligt igen! 
SM i Linköping nästa :D ses vi där?? 

Ps Glöm inte att kolla in reportaget om mig i SVT!!! Länk på min instagram/facebook heter Auroremiltonracing! 

 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.