Bild
Nästa artikel

En dag i november

Aurore Milton #24

Hello Hello
Sen vi hördes senast har fokus legat på arbetet inför kommande säsong, dvs pengar och sponsorer. Jag har kommit en bra bit på vägen men har en del kvar. Igår hade jag bla en rolig intevju samt plåtning där det blev en hel del bra bilder med yamahan!

Idag är det ledig dag och då står träning på schemat och jag SKA ta mig till gymet. Där jag inte varit på alldeles för lång tid. Jag var en riktig gymnarkoman förut men sedan dalade det ner och har den senaste tiden tyckt att det är riktigt tråkigt. Tränat ändå har jag givetvis gjort, jag springer en hel del, men det är inte alltid bara för tränings skull utan för att det är ett sätt att koppla av för mig. Men nu är det dags för gymet också. Inte bara inför den väntande roadracing säsongen utan jag är också anmäld till Stockholm marathon i juni nästa år och om man ska orka springa 4,3 mil så krävs det lite mer än bra kondition. Jag sprang ett halvmaraton i våras och fick verkligen blodad tand för den typen av lopp.
Hörs snart igen kompisar:)

 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.