Bild
Nästa artikel

back to the track

Aurore Milton #24

Hej

Nu tänkte jag berätta hur läget lägger till. Har fått otroligt mycket meddelanden osv hur saker och ting står till. Varför jag befunnit mig under jorden under en längre tid.
Jo ibland kommer livet lite emellan.
Som ni vet så kraschade jag i spanien i mars. Där jag fick en kraftig hjärnskakning samt en väldigt skadad axel. Jag är relativt van vid att skada mig vid det här laget så efter kraschen tog jag det inte så seriöst. Jag hade kraftiga biverkningar i min hjärna efteråt tom flera månader. Men det var inget jag till en början respekterade utan jag körde på livet i 110 som vanligt. Tränade. Körde, tävlade vilket resulterade i en enorm utmattning. Samtidigt som min högra axel flippade ut totalt och jag gick i ständig smärta.
Efter andra sm tävlingen på Linköpings Motorbana tog johan och jag tillslut beslutet att blåsa av säsongen. Någonting jag givetvis borde gått ut och berättat men ibland vill man inte inse saker och ting helt enkelt:)
för 1,5 veka sedan fick jag min axel opererad och har en grym rehabliteringsplan. Skallen känns mycket bättre. Och såsmåningom känner jag mig 100% redo inför säsongen 2017. Då jag kommer att köra Yamaha r6 i SUPERSTOCK 600.
Innan dess kommer det läggas tid på bana i spanien samt cross. Men först ska jag läka ihop ordentligt.

Jag ber om ursäkt för min frånvaro.
..Vill även be om ursäkt till alla stackars grabbar som trott jag ska lägga hjämlen på hyllan coh därmed gå säkra från boss ass bitch spö på banan ;) ;) ;)


stay tuned /AMR#24

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.