Bild
Nästa artikel

Snart överst på pallen

Alexander Kristiansson
På senaste tävlingen trodde jag att det kunde bli en fin pallplats. Men...

Detta är en bana som har delar av landsväg som stängs av vid just tävlingar, mycket snabb bana, feldoserat,utför och med höghastighets chikaner , en tekniskt krävande bana men väldigt rolig :)

Fredag: 2 st 30 min pass ( egentligen 3, men min mek. fick byta ut motorn efter första, så hann bara 2 pass ) 1a passet i regn, vilket passa mig bra, hade här en bästa tid.   Lördag: Kval, 2 st, torrt, körningen kändes riktigt bra, efter första var jag 3a, vi diskutera under middagen om att  en hög 32 tid skulle vara möjligt (hade 1,33,245 ) när jag körde ut i andra så var jag taggad, efter 5 varv blev det tyvärr en vurpa, fick åka en i boxen (tält på denna bana ) och rätta styre + tömma biken på gräs, hitta tyvärr inte rytmen sen, trillade ner på en fjärde plats eftersom Amato gjorde en kanon tid på 1,32,640 och vann kvalet, det såg bra ut till Söndagens race, 1a led och jag är brukar göra bra starter!   Söndag: På morgonen ösregna det, när jag vakna så gick mina mungipor upp, trivs rätt bra i regnet och jag hade väldigt bra känsla på fredagens träning.timmen innan jag skulle starta så sluta det regna, blåste milda vindar ( 18-20 C ) så det börjar torka upp och jag svor lite över detta, mycket riktigt så blev det start på torrdäck, jag fick en bra start 1a i kurvan ( inner ) fick lite släpp och var tvungen att släppa lite, ner till trea, låg sen och skifta mellan andra till fjärde plats, en klunga på 7 förare, på 8de eller 9de varvet hann jag inte mer, helt vansinnig var jag,Miller hade använt mig som vall i en kurva vilket blev en rejäl krasch för mig och fick bryta (styret stod rätt upp i 90 grader) Väldigt tråkigt, eftersom det gick så bra och hojen var perfekt,det kändes verkligen som att det var min tur att stå överst på pallen.   men men, nu är det bara att ladda inför nästa race som går på RedBull Ring i Österrike! en ny bana i tyska kalendern, väldig snabb och teknisk!   Ha det bra! / Alexander

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.