Bild
Nästa artikel

Brons-medalj i IDM 2011 !!!

Alexander Kristiansson
I helgen gick finalen i IDM på Hockenheimring! Efter en dramatisk söndag så beslutade dom att vi fick köra ett race på endast 12 varv!

Fredagens träning kändes inte riktigt bra, jag var inte alls nöjd med min körning. Det speglades sig i lördagens kval där jag slutade som 12:a. Jag är glad att jag har min mentor Mats med mig så man har någon att bolla sina tankar med. Ibland har man en tävlingshelg där ingenting stämmer oavsett hur mycket man än försöker, och det är var en sådan.

Jag kände mig taggad till racet och jag visste att jag behöver gasa för att hålla mig kvar på en 3:e plats totalt! Jag laddade upp för en bra start men det blev istället den sämsta någonsin! Jag körde upp mig så bra jag kunde dom första varven men då hade dom första 8 redan fått en lucka, när jag låg 9:a så blev jag påkörd bakifrån från men som tur va så kraschade jag inte! jag tappade då en placering och slutade som 10:a. Jag fick då ihop tillräckligt med poäng för att bli 3:a totalt i serien! Så jag var riktigt lättad när jag kom in i depån, det blev en lyckad helg trots allt! 

Är glad att jag fick ihop det ekonomiska till att tävla detta året och jag vill tacka alla som har hjälpt mig! Speciellt tack till Mamma och Pappa, min mentor Mats Berglund och min största sponsor Mats Nilsson!

Jag skulle gärna vilja köra dom två sista Spanska CEV i November, men jag får se om jag får ihop sponsorer till det!


Ha de nice!

/ Alexander

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.