Bild
Nästa artikel

Albin - Stor update

Albin Jonsson
Nu var det ett bra tag sedan jag skrev något här. Det har sina anledningar.

Den senaste tiden har det varit mycket att tänka på. Jag har börjat på en ny skola som ligger ca 7 mil från där jag bor. Det betyder att det blir väldigt långa dagar då jag behöver åka buss 1,5 timme för att komma till och från skolan. Jag går media linjen, och känner att jag har valt rätt då intresset för foto, film, radio osv har växt på den senaste tiden. Ny skola betyder nya rutiner, därför har jag inte heller varit så aktiv med stuntandet på senaste tiden.

Men en hel del material till årets sista film har det blivit, jag och Kim ska försöka klippa ihop filmen så snart som möjligt. Filmen kommer vara en blandning av Best of / ovisat matreial och jag hoppas att filmen kommer bli bra och att den tillfredställer dom som tittar. Så håll utkik, för snart dyker den upp här.

Jag känner verkligen hur mcsäsongen börjar lida mot sitt slut. Luften är kall och det känns som att när jag väl har tid att köra, regnar det. Även handbolls säsongen har kommit igång, så nu ska jag försöka göra ett sista ryck innan snön kommer. När snön kommer åker motorcykeln ner i källaren och jag plockar förmodligen fram snowracern. Jag hoppas på att sätta en bakåtvolt med den innan snön försvinner, (om det blir någon snö)

Jag hoppas kunna underhålla er i vinter också, frågan är bara hur. Skriv gärna vad ni vill se av mig i vinter, videobloggs serie kanske?

 

Min senaste film för er som har missat den:

 

På måndag får jag en macbook Air av skolan. Det ser jag som en stor möjlighet att kunna utvidga min publik, då jag kommer kunna jobba mer på egen hand. Vi får se vad som händer.

Glöm inte att gilla min facebooksida : http://www.facebook.com/AlbinStunt

 

Ha det gött//Albin

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.