Bild
Nästa artikel

Albin - Nuläget

Albin Jonsson
Just nu händer det en hel del grejer med hojen. Jag har nyligen fått sommarlov och det är grymt skönt att få lite extra tid med 125an.

Just nu håller jag på att fixa lite småskavanker som har uppståt nu i början av säsongen, blandannat är det packboxbyte på stort G. Men även lite nödvändigt småfix för att hålla den i trim. För några dagar sen slog det mig att jag faktiskt inte har kört säskillt mycket vanlig körning alltså på två hjul, då fick jag ideén att bygga om // strippa hojen från onödig vikt och göra den mer stuntvänlig. Fler och fler saker skruvades bort och nu börjar faktiskt motorcykeln likna en riktig stunthoj. Jag ser fram emot att testa om jag märker någon större skillnad i smidigheten... 

 

För er som följer mig på facebook vet säkert redan att jag har ett nytt sponsoravtal med ett företag från en annat land... Grymt spännande och riktigt kul, men även välbehövligt. Jag ska inte säga för mycket, men jag kan säga att hojen förmodligen kommer bli lättare när denna del monteras på... Mer om detta kommer jag att berätta så fort tiden är inne. Då kommer jag presentera vad den nya sponsorn heter!

 

Ni har väl inte missat min senaste film? : 

 

Glöm inte att gilla min facebook-sida! : http://facebook.com/AlbinStunt

 

Ha det gött! //Albin

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.