Bild
Nästa artikel

Albin - Film, stuntteam och nya trix

Albin Jonsson
Tjena, nu var det ett tag sen jag bloggade så nu tänkte jag skriva vad som har hänt den senaste tiden.

Jag vet inter riktigt vad jag ska börja med, men jag tror jag berättar om det som den mesta tiden går åt till just nu. 

För ett tag sen blev jag kontaktad av Twostrokerider.se. Dom ville att jag skulle ta tag och fixa ett StuntTeam. Jag fick i uppgift att välja ut medlemmar. Planen är att få detta Teamet i så hög klass som möjligt. Så om ni vill veta mer om oss och stötta oss kan ni gå in på följande länkar.

Kim och jag filmar förfullt och planerar att släppa en lite längre edit i slutet av somaren. Vi hoppas på ett bra resultat och ett strort intresse.

De nya trixen jag håller på med är: Bättre combos samt ett bättre flow i åkningen. Sen är det lite 50/50 ringar som är på G, Sätter en, lite då och då. Jag har även köpt en GoPro kamera som jag hoppas kommer komma till användning.

Glöm inte att delta i min tävling där du kan vinna en T-shirt från RST. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=386221904778134&set=a.372995792767412.82358.346552955411696&type=1&theater

Ett gäng nya sponsorer har tillkommit denna säsong. 
Mc-atv, iTeve och Hojdäck

 

Ha det gött//Albin

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.