Bild
Nästa artikel

Bildspel: Nya 690 Duke och SDR-specialare

EICMA15

Nu har KTM släppt bilder inte bara på nya 690 Duke utan även en specialare av 1290 Super Duke R fullsmetad med PowerParts-delar, spana in dem här!

Som vi kunde berätta redan i september har 690 Duke fått en radda uppgraderingar till 2016. Det handlar främst om en masserad motor som nu lämnar 73 hästkrafter (75 för R-modellen med dess Akra-dämpare) och varvar 1000 rpm högre än tidigare. 

690 Duke har nu flera elektroniska hjälpmedel (kurv-ABS, traction control, med mera) och tre körlägen att välja på. Även chassit har fått en skara justeringar och uppdateringar, bland annat finjusterad geometri. 

Till 1290 Super Duke R har KTM visat upp en speciallackering för 2016. Den har dels blivit utrustad med smått och gott från PowerParts-katalogen, bland annat Akrapovic-dämpare och justerbara grepp, och en "Galvano Orange"-lackering. 

Spana in bildspelet till höger!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.