Bild
Nästa artikel

Bildspel: Kawasaki H2R på Losail

Bildspel

Vi har varit på lanseringen av H2 och H2R i Qatar, här hittar du ett saftigt bildspel på raceversionen med 327 hästkrafter.

I slutet av förra veckan kunde vi ge er de första intrycken av både H2 och H2R från lanseringen på Losail-banan i Qatar. Testchef Christer Miinin var en av få utvalda som gavs möjligheten att utvärdera de kompressormatade maskinerna. 

- H2 var så snäll och linjär i sin karaktär. Den var inte alls besvärlig att köra och man fann sig snabbt tillrätta. Ljudet från kompressorn var också magnifikt. H2R överraskade mig mest genom dess brutalitet. All den effekt som fanns och som dessutom kom rätt rejält på högre varv gav mig gåshud, sa Christer efter provkörningarna

Provkörningen av Kawasaki H2 kommer i Bike #5.15, ute den 7 april. Provkörningen av H2R kommer i Bike #6.15. Tills dess kan du hålla tillgodo med ett riktigt stort bildspel på 327 hästkrafter starka H2R, tagna kring Losail i snygga miljöer med riktigt fina detaljbilder.
 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.