Bild
Nästa artikel

Dags för Bike Week 2018!

Bikeweek

Vad kan vara bättre än att fira semestern med bankörning? Följ med oss till Karlskoga 23–29 juli och kör på Bikes hemmabana under Bikeweek.

Precis som varje sommar erbjuder vi möjligheten till skönt häng och härlig bankörning på Karlskoga Motorstadion.

Här får du ett bra tillfälle att fila på körtekniken, träffa andra hojtokar och snacka med oss på Bike-redaktionen. Vi kommer hålla till på banan under delar av vårt test av de senaste streetfighter-modellerna. 

Under allmänhetens körning på banan finns möjlighet att välja mellan tre olika grupper beroende på erfarenhet. Det gör att alla som vill kan få känna på hur det är att köra på bana. Som prenumerant får du 100 kronor i rabatt för en hel dags körning samt först-i-kön-plats.

Allt du behöver göra är att boka ditt pass på www.bike.se/bokning. Under dagarna kommer du även kunna njuta av härlig racing i form av Nordiska Mästerskapet i roadracing. Prenumeranter finner ett exklusivt erbjudande på sidan 72 i Bike #8.18.

BIKEWEEK: Tips för dig som är ny på banan

En bandag är perfekt för dig som vill utveckla din körning. En bana erbjuder en säker miljö där du kan lära dig mycket. De flesta arrangörer har instruktörer som kan hjälpa dig att utvecklas – våga fråga andra om hjälp att bli snabbare!

Är det en bana du aldrig kört på tidigare, eller om du rentav aldrig kört på bana överhuvudtaget, är det en bra idé att ta det lugnt de första passen bara för att lära dig hitta runt. Att komma ihåg en 2–4 kilometer lång slinga kanske inte låter som en utmaning, men till och med MotoGP-förarna värmer upp trots att de lagt åtskilliga tusen varv runt GP-banorna.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.